Takkade 3 Unit C-15 1432 CA Aalsmeer

Noord-Holland

Telefoonnummer

06-15393174

Over ons

De Jong Houtbewerking

Twee broers,  Jeroen en Fred de Jong met samen één passie, houtbewerken.

Na  beiden 15 jaar zelfstandig timmerman geweest te zijn, hebben wij in 2001 besloten om samen verder te gaan in de machinale houtbewerking.

Vanuit onze sfeervolle en ambachtelijke werkplaats werken wij aan onze bekende, innovatieve     doe-het-zelf balkonhekwerken en diverse andere duurzame houtproducten.

De werkplaats is voorzien van een eigen spuiterij, een showroom en een kantine met de lekkerste koffie van Aalsmeer.

Verder kunnen wij u het volgende nog aanbieden: onze deskundigheid, advies, duidelijke offertes en klant vriendelijkheid!

Wat zeggen onze klanten

"Beste Mannen, Ik wilde jullie nog bedanken betreft professionele werkzaamheden die jullie bij “Mijn Kinderopvang” hebben geleverd. Nieuwe opmaat gemaakte kozijn/ramen en geplaatst. Alles was tot in de puntjes goed geleverd en monteerd, nogmaals bedankt petje af. Met vriendelijke groet, S. Bouniss Mijn Kinderopvang."

~S. Bouniss

"Ik heb bij de Jong een hek besteld voor mijn balkon. Dit werd keurig op tijd uitgeleverd in de grondverf . Het in elkaar zetten is zeker goed te doen en zeker voor iemand die een beetje handig is. Mijn tip is wel om met roestvrijstalen schroeven te werken. Even voorboden voorkomt splijten van het hout. Zal zeker als ik nog een hek nodig heb hier bestellen."

~Rob

"Wij zijn heel tevreden met ons nieuwe kozijn. Echt een prima service! Plaatsing ging snel en heel netjes! Dank jullie wel!"

~Daniëlle

"Ik heb een eigen ontwerp opgestuurd en kreeg snel een redelijke offerte. Toen ik de opdracht had gegeven werd er nog een vraag gesteld voor de duidelijkheid. Fred de Jong begreep mijn antwoord en stelde me gerust dat het allemaal in goede verhoudingen zou worden gemaakt. Het resultaat is beter dan verwacht."

~Sjaak Bauman

"Zeer tevreden! Zou direct weer bestellen bij De Jong. In alle stappen een prima resultaat geleverd: 1. Direct bij de intake, goed de mogelijkheden aangegeven en ook tips 2. Het kozijn zelf en de deur zijn van topkwaliteit en zeer netjes afgewerkt. 3. Bij het plaatsen, erg netjes gewerkt en ook alles netjes opgeruimd."

~Michel de Ru

"Zeer tevreden met de kozijnen. Zeker net werk geleverd en alles volgens afspraak!"

~R.Fronik

"Ik schrijf niet gauw een recensie, maar na het in elkaar zetten van het bestelde hekwerk voor mijn dakterras kan ik het toch niet laten! Bij deze heren bedankt, het was snel geleverd en eenvoudig in elkaar te zetten. Groet Kees."

~K. Hofstra

"Nieuw kozijn laten plaatsen. Prima verlopen. Verder zijn wij tevreden over de nette manier van werken."

~Fam. Zantingh

"Prima service. Keurig kozijn. Geen enkele opmerking over de kwaliteit. Prettig in de omgang en alles conform afspraak. Het volgende kozijn zal zeker van Gebr. De Jong zijn!"

~Edwin Allon

"Gebr. de Jong; maatwerk, vakmanschap, duidelijke offertes, netjes werken en geen bla,bla, kortom een aanrader!"

~Jeroen Blase

"Vervangen van een aantal kozijnen en boeidelen. Ze kwamen tijdens sloopwerkzaamheden nog wat extra houtrot tegen en is allemaal keurig opgelost. Vakwerk met inzicht! Afwerking is nu zelfs beter dan de originele bouwconstuctie. Plezierig in de omgang en heel netjes gewerkt. Gaat aanbeveling worden bij buren en bekenden."

~Laurens Martin

"Jeroen en Fred zijn een stel hard werkende broers die nog weten wat het is om gedegen vakwerk af te leveren en afspraken na te komen. Prijs/kwaliteitverhouding is prima. Tot op heden ben ik dik tevreden en ben er van overtuigd dat dit in de toekomst ook zo zal blijven. Ik hoop nog vele jaren zo te blijven samenwerken. groetjes Goof"

~Goof Beijnes

"De Jong Houtbewerking is een bedrijf dat bestaat uit twee zeer gemotiveerde gebroeders die vrijwel alles kunnen realiseren wat je maar wilt. Ik heb een balkonhek besteld en ben erg tevreden over de degelijkheid."

~Jelle

Gebr. De Jong houtbewerking

Advies nodig? Wij helpen u graag met een advies op maat.

Telefoonnummer

06-15393174

Niet gevonden wat u zocht? Wij bieden ook producten op maat! Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.